Kick-off op Caterplein voor jeugd van Apeldoorn

Apeldoorn – Een podium vol acts, met plaatselijke DJ’s, presentator Diablo en ook Linde Schöne. Duizenden tieners bij elkaar op het Caterplein, met als absolute trekker Broederliefde. Onbekend bij het volwassen publiek maar een absolute lieveling van de jongeren. Met hun hit ‘Jungle’ wisten ze alle jeugd van Nederland te bereiken. Ook in Apeldoorn hebben ze op vrijdagmiddag een groot publiek getrokken. Een spektakel voor de jeugd, in het kader van de komst van 3FM Serious Request over 100 dagen. Sem(13), Cas (13), Stan (14) uit Apeldoorn en Mathijs (13) uit Beekbergen hebben speciaal voor Broederliefde een WhatsApp-groep opgericht. ,,We waren met steeds meer in de groep, iedereen wilde wel mee. We gaan ook nog een actie doen voor 3FM Serious Request, met de klas ofzo.”

Caterplein met populaire formatie Broederliefde

Het Caterplein begon al vol te lopen vanaf 13.00 uur. De jeugd in Apeldoorn had er zin in.
Een energieke menigte, ondanks de wat dreigende luchten en de regenbui die af en toe voorbijkwam. ”Wat stelt een regenbui nu voor vergeleken met de stille ramp”, alsdus Pim Hudepohl die als stagiair van Apeldoorn Marketing het evenement van dichtbij meemaakt. De ‘Apeldoorn voor 3FM Serious Request Tattooshop’ van het promoteam was in trek. Tijdens het wachten werd menig tattoo gezet. Het promoteam gaf ook uitleg over de stille ramp, ‘het samen brengen van ouders en kinderen’ .
Ook vragen voor het opzetten van Kom in Acties werden enthousiast beantwoord.
Toen het optreden van Broederliefde begon, zong de menigte al snel uit volle borst mee. Zelfs de aanhoudende regen temperde de dansende menigte niet.
“Als dit een voorbode is van het enthousiasme van straks, dan staat ons nog heel wat te wachten. Wat een energie”, aldus burgemeester John Berends.

Het programma

Het programma is in samenwerking met veel partners uit de stad tot stand gekomen. Jong Apeldoorn heeft tijdens een brainstormsessie meegedacht over een voor deze doelgroep interessante programmering. Gigant nam op basis van deze ideeën het stagemanagement op zich. Daarnaast verzorgt de vereniging uitgaansgebied Apeldoorn de entourage. De hoofdact voor de jongerenkick-off was populaire rapgroep Broederliefde. Aansluitend werd er op het Caterplein een feest georganiseerd voor het uitgaanspubliek tot 01.00 uur. De Stad Apeldoorn is aan het aftellen voor het event 3FM Serious Request. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer samen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *