Cultuur-Apeldoorn

Praat mee, denk mee en geef je mening over de toekomst van de cultuursector van jouw Apeldoorn!

Bezoek je wel eens een concert in Apeldoorn? Ga je af en toe naar de film in “Gigant, markant in cultuur”? Bekijk je tentoonstellingen in CODA of ga je dansen bij Deciliters? Of: maak je juist helemaal geen gebruik van het culturele aanbod in Apeldoorn? En waarom niet? Wat mis je? Wij zijn heel benieuwd naar jouw mening en hoe we Apeldoorn nóg leuker kunnen maken voor jongeren!

Op woensdag 20 september vindt de zesde editie van Jong Apeldoorn plaats in het CODA museum. Deze editie staat de toekomst van de cultuursector van Apeldoorn centraal. Ben jij tussen de 15 en 28 jaar en heb jij toffe ideeën voor of over Apeldoorn? Heb jij een mening over het culturele aanbod in Apeldoorn en wil jij hier je steentje aan bijdragen? Meld je dan aan via de website van JongApeldoorn.nl zodat wij op de hoogte zijn van je komst. Uiteraard staat er een lekker drankje voor je klaar!

Vul je voorafgaand aan deze editie alvast deze vragenlijst in? Dan hebben we al een klein beetje een beeld van wat jongeren van het aanbod vinden. Hier wordt dan verder over gesproken tijdens de editie in het CODA museum op 20 september (vanaf 19:00 uur). Volg Jong Apeldoorn op Facebook om op de hoogte te blijven omtrent alle informatie over deze editie!