Video van Jong Apeldoorn | De politieke interesse onder jongeren

Op 21 maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. We mogen dus weer stemmen om te bepalen wie de komende vier jaar de belangrijke beslissingen in Apeldoorn gaat nemen. Nu denk je misschien: ik bemoei me niet met politiek, dus waarom zou ik? Nou: politiek bemoeit zich wel met jou! Dus vul je ook je stempas in op 21 maart? Komende periode zal Jong Apeldoorn je een beetje helpen de juiste keuze te maken en je op de hoogte te brengen van alle ins & outs in de lokale politiek. #055kiest, jij ook?

Op zaterdag 10 maart organiseert Jong Apeldoorn in samenwerking met Podium Gigant een debat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen voor jongeren onder de titel ‘KeuzeStress’. Alle partijen hebben inmiddels aangegeven mee te doen aan dit debat. Tijdens dit debat worden verschillende onderwerpen besproken die van belang zijn voor de toekomst van Apeldoorn.

Deze avond is vrij toegankelijk en vindt plaats in de theaterzaal van Gigant. Na afloop is er ook een gezellige borrel in het cafe waar de discussies ongetwijfeld worden voortgezet.

Houd de evenementen-pagina in de gaten voor alle ontwikkelingen over dit debat! -> Keuzestress | #055Kiest