PVDA

De Partij van de Arbeid staat voor een sociale samenleving waarin iedereen volwaardig kan meedoen. Zeker zijn van een vaste baan want wij willen werk voor iedereen maar ook een goed vangnet voor degene die het nodig hebben. De PvdA legt de komende vier jaar de focus op zeker zijn van:

  • goede betaalbare woningen;
  • toegang tot betaalbare zorg;
  • een duurzame samenleving.

Jongeren zijn de toekomst van deze stad. Daarom vindt de PvdA het heel belangrijk dat jongeren goede en betaalbare woningen kunnen vinden. Dit doen wij door slechte woningen te transformeren in moderne en energiezuinige woningen en nieuwbouw te realiseren. Nieuwbouw moet bijdragen aan een toegankelijke woningmarkt, waar jongeren betaalbare woningen kunnen vinden.

De PvdA vindt het belangrijk dat onze stad aantrekkelijk is voor jongeren. Een levendige binnenstad, verschillende culturele activiteiten en het organiseren van evenementen maken onze stad aantrekkelijk. De Gigant, Real X en het Zwitsal terrein zijn waardevol voor de stad. Wij vinden het belangrijk om deze locaties en organisaties te helpen en te behouden.

Wij geven jongeren een stem, onze deur staat altijd open jongeren die willen meedoen om Apeldoorn steeds een beetje mooier te maken. Stem Partij van de Arbeid voor een mooie, sociale en levendige stad!

Meer informatie over de PVDA Apeldoorn? Bekijk de website!