GRAS | Battle of Talents

Op vrijdag 17 november vindt de eerste editie van GRAS plaats in Poppodium Gigant.

Tijdens deze avond nemen talentvolle muzikanten het tegen elkaar op, waarbij de winnaar een inspirerend prijzenpakket in de wacht sleept. Hiermee wordt gehoor gegeven aan een wens die naar voren kwam tijdens de jongerenbijeenkomsten van Jong Apeldoorn.

GRAS is een Apeldoorns talentontwikkelings platform dat lokaal talent de kans biedt zich te ontwikkelen en in de kijker te spelen. Hierbij worden GRAS-kandidaten gevolgd in aanloop naar het evenement en worden zij begeleid met verschillende thema’s. Dit wordt gedocumenteerd in aanloop naar het evenement, waarbij het de bedoeling is de Apeldoorner structureel te voeden met informatie over de talenten.

De begeleiding hiervan wordt gedaan door docenten van Markant, waarbij er een vast aanspreekpunt komt voor de ontwikkeling van talenten én docenten. Daarbij krijgen zij tevens workshops / masterclasses krijgen van Apeldoornse (of regionale) gevestigde namen. Hierdoor ontstaat er interessante wisselwerking tussen jonge lokale talenten en (meer) gevestigde namen.

De inschrijvingen voor GRAS zijn al van start gegaan. Een deskundige jury zal alle inschrijvingen beoordelen, waarbij de grootste talenten uitgenodigd worden voor het begeleidingstraject. In totaal zullen er 5 acts uitgenodigd worden voor het finale traject.

Zit jij in een band of ben jij het muzikale talent waar GRAS naar op zoek is? Schrijf je dan in via de website van GRAS. Op 15 oktober worden de finalisten bekend gemaakt die het tegen elkaar opnemen in de finale die op 17 november plaats vindt.

Online-flyer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *