groen-links

GroenLinks streeft naar een samenleving waarin iedereen van waarde is. Dus ook jij, jongere van Apeldoorn. Juist jij, en alle jongeren van Apeldoorn zijn de toekomst van onze gemeente. En die toekomst ligt op 21 maart 2018 in jouw handen.

GroenLinks Apeldoorn helpt je graag om jouw stad te maken! Wij helpen graag mee aan:

  • eerlijke kansen voor iedereen: wij staan voor een empathische, gezonde en inclusieve samenleving waarin alle mensen die in Apeldoorn wonen meetellen en ertoe doen, ongeacht leeftijd, geslacht, geaardheid, overtuiging of afkomst.
  • een sprankelend en levendig Apeldoorn, voor iedereen toegankelijk en met voor elk wat wils. Kunst en cultuur bevordert de creativiteit en zorgt voor verbinding tussen de mensen. Sport is goed voor de gezondheid en zorgt ook voor sociale contacten.
  • onderwijs waar mensen kunnen zijn en worden wie ze willen zijn en dingen kunnen (leren) doen die waardevol zijn voor henzelf en de samenleving.
  • meer uitdagende speel- en ontmoetingsplekken in de openbare ruimte om de basis te scheppen voor sociale contacten in de buurt en zo de leefbaarheid te verhogen.
  • de circulaire economie. Dat wil zeggen: een economisch systeem dat gericht is op maximaal hergebruik van producten en grondstoffen waarbij waardevernietiging wordt geminimaliseerd.

Meer informatie over GroenLinks? Bekijk dan de website!

Team GroenLinks