Spreek je uit over het woonaanbod voor jongeren in Apeldoorn!

stationside

Spreek je uit over het woonaanbod voor jongeren in Apeldoorn!

Apeldoorn wordt steeds leuker om te wonen en dat is te merken op de woningmarkt. Huizen worden steeds sneller verkocht en verhuurd. Onlangs gingen wij de straat op om de jongeren te vragen of zij het moeilijk vonden om een geschikte woning te vinden. Bekijk deze video hier:

Op donderdagavond 16 november wordt er door de Apeldoornse gemeenteraad gesproken over het woonaanbod in Apeldoorn. Zij zijn benieuwd hoe Apeldoornse inwoners hierover denken. Ook jongeren mogen meedenken dus! Het doel van deze avond is om in gesprek te gaan met de gemeenteraad waar jongeren tegenaan lopen in de zoektocht naar een geschikte woning, waar behoefte aan is, of jongeren weten wat de mogelijkheden zijn in Apeldoorn, welke kant de gemeente Apeldoorn op met haar beleid, etc. Raadsleden willen graag weten wat er speelt en wat de behoefte is.

Lijkt het jou leuk om betrokken te worden bij de nieuwe woonvisie van de gemeente Apeldoorn? Weet jij waar jongeren wel/niet op zitten te wachten en wil jij deze mening delen met de Apeldoornse gemeenteraad? Wil jij Apeldoorn nog leuker maken? Kom dan op 16 november om 19:00 uur naar het Stadhuis om mee te praten over dit onderwerp!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *