orpheus

Op woensdag 3 april om 19:00 uur vindt er een nieuwe editie van Jong Apeldoorn plaats bij Schouwburg Orpheus. Hierin staat de toekomst van Orpheus centraal, waarbij de Apeldoornse jongeren wordt gevraagd hun mening te komen geven tijdens de sessie. Zo krijgen de jongeren een uniek kijkje achter de schermen van de schouwburg en kunnen zij hun mening en wensen geven, die betrokken worden bij het nieuwe Meerjarenbeleidsplan 2021-2024 van Orpheus.

Om dit beleidsplan zo goed mogelijk voor te bereiden, worden jongeren uitgenodigd om goede ideeën aan te dragen voor de toekomst van het theater. Wat trekt jongeren naar Orpheus? Hoe kunnen jongeren het beste bereikt worden? Wat kan Orpheus in de toekomst betekenen om dromen te verwezenlijken?

Ben jij tussen de 15 – 25 jaar en heb jij goede ideeën en beginnen je handen te jeuken bij de gedachte om betrokken te worden bij de toekomst van Orpheus? Meld je dan aan via de website van JongApeldoorn.nl. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je natuurlijk ook wat lekkers te drinken tijdens de bijeenkomst. Aanmelden kan hier!

Help mee te bouwen aan de toekomst van Apeldoorn door ervoor te zorgen dat Orpheus precies weet  waar jongeren behoefte aan hebben. Zorg dus dat je er bij bent!