orpheus

Op zondag 15 september om 15:00 uur vindt er een nieuwe editie van Jong Apeldoorn plaats bij Schouwburg Orpheus. Hierin staat de toekomst van Orpheus centraal, waarbij Apeldoornse jongeren gevraagd worden om hun mening te geven tijdens de sessie. Er wordt een uniek kijkje achter de schermen van de schouwburg gegeven en tijdens de sessie word je betrokken bij het nieuwe Meerjarenbeleidsplan 2021-2024 van Orpheus.

Nieuw beleidsplan Orpheus

Om dit beleidsplan zo goed mogelijk voor te bereiden, worden jongeren uitgenodigd om goede ideeën aan te dragen voor de toekomst van het theater. Waarom zou jij naar Orpheus gaan? Hoe word jij bereikt? Wat mis je in Apeldoorn? Een festival? Een comedyavond? Optredens van grote (of juist onbekende) artiesten? Kortom: Wat kan Orpheus in de toekomst betekenen om dromen te verwezenlijken en Apeldoorn nog leuker te maken?

Ben jij tussen de 18 – 35 jaar en heb jij goede ideeën en beginnen je handen te jeuken bij de gedachte om betrokken te worden bij de toekomst van Orpheus? Meld je dan aan via de website van JongApeldoorn.nl. Als je je hiervoor aanmeldt, krijg je natuurlijk ook wat lekkers te drinken tijdens de bijeenkomst. Aanmelden kan hier!

Programma

Het programma ziet er op zondag 15 september als volgt uit:
14:45 – 15:00 uur: Aanvang
15:00 – 15:30 uur: Uitgebreide rondleiding met een kijkje achter de schermen bij Orpheus.
15:30 – 15:45 uur: Korte quiz
15:45 – 17:00 uur: Wat wil jij in Orpheus?!
17:00 – … uur: Uitloop / napraten

Kom ook!

Help mee te bouwen aan de toekomst van Apeldoorn door ervoor te zorgen dat Orpheus precies weet  waar jongeren behoefte aan hebben. Zorg dus dat je er bij bent!