Laat horen: jouw gave plannen voor 3FM Serious Request in Apeldoorn!
Kom in actie tijdens de SR17 Jong Apeldoorn bijeenkomst

Het zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan: Van 18 tot en met 24 december 2017 staat het Glazen Huis van 3FM Serious Request in Apeldoorn! In aanloop naar dit evenement worden er vele leuke evenementen en inzamelingsacties georganiseerd om zo’n groot mogelijk bedrag op te halen voor de stille ramp. Jong Apeldoorn gaat in gesprek met de Apeldoornse jongeren om hun plannen (en wensen) te inventariseren.

Zit jij boordevol goede ideeën hoe dit toffe evenement in Apeldoorn en ver daarbuiten op de kaart gezet wordt? Weet jij wat de Apeldoornse jongeren willen, weet je gave acties en wil jij je steentje bijdragen? Schrijf je dan nu in voor de eerste editie van de SR17 Jong Apeldoorn bijeenkomst: alleen voor jongeren!

De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 5 juli vanaf 19:00 uur bij Heerlijk Lokaal. Onder het genot van een hapje en drankje worden de ideeën verzameld om vervolgens te kijken welke acties er in praktijk gebracht kunnen worden. Aanmelden kan via de website: www.jongapeldoorn.nl/contact.

Neem gerust een vriend of vriendin mee om zo de beste ideeën tot uitvoer te brengen!